ZLF-LogoCMYK-300dpi

Waarom een ondernemingsplan 
Wanneer u een bedrijf start moet u er rekening mee houden dat u ongeveer vijftig procent kans hebt dat uw bedrijf de eerste vijf jaar overleeft. De ervaring leert echter dat de kans op succes met tientallen procenten verhoogt wanneer u goed voorbereid van start gaat met een ondernemingsplan.
 
Het opstellen van een ondernemingsplan is voor iedere ondernemer en elk bedrijf van belang; zowel bij een overname, bij een expansie als bij de start van een nieuw bedrijf. Een goede voorbereiding vergroot namelijk uw kans op succes. Een ondernemingsplan geeft inzicht in uw positie, uw doelen en de haalbaarheid van uw idee. Daarnaast biedt u externe partijen (zoals financiers) een duidelijk beeld van uw bedrijf.
 
De kwaliteit van veel ondernemingsplannen laat echter te wensen over. Veel ondernemers en bedrijven onderschatten het schrijven van een gedegen plan, bereiden zich niet goed voor, of vinden het moeilijk om hun plannen helder op papier te zetten. Een goed ondernemingsplan is een persoonlijk plan, dat bij u en uw bedrijf past. Daarnaast is het heel belangrijk dat het plan de financiers aanspreekt. Kortom, een ondernemingsplan moet aan verschillende criteria voldoen.
 
Meer informatie
Klik hier voor meer informatie over het ondernemingsplan.
Wilt u in aanmerking komen voor een 1e beoordeling? Vul dan het intakeformulier in.  

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?
(Het afgeven van stukken is alleen bij Werkplein Mercado mogelijk!)

Werkplein Mercado
Smalle Haven 109 
5611 EH Eindhoven

Kennispoort (Kamer van Koophandel)
J.F. Kennedylaan
25612 AB Eindhoven
Alleen op afspraak

Contact

Telefoon: 040 238 5262
(ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo