ZLF-LogoCMYK-300dpi

Schuldhulpverlening
Bent u of was u ondernemer en heeft u schulden waar u zonder hulp niet meer kunt komen? Dan kunt u terecht bij het Zelfstandigenloket regio Eindhoven. Het loket werkt samen met externe schuldhulpbedrijven.
 
Met betrekking tot de aan het traject verbonden kosten zal het Zelfstandigenloket Eindhoven, namens de gemeente waarin u woont, vooralsnog borg staan.
 
Mogelijkheden
  • Betalingsregeling
  • Budgetbegeleiding
  • Herfinanciering
  • Schuldsanering of bemiddeling
  • Aanvraag voor de Wet Schuldsanering
  • Aanvraag Naturlijke Personen (WSNP)
 
Kosten van het schuldhulpverleningstraject kunnen gedeeltelijk of volledig worden meegefinancierd in het bedrijfskrediet. Verder kan het Zelfstandigenloket u helpen met budgetbegeleiding, om u als ondernemer weer financieel zelfredzaam te maken. Hier wordt tijdens de beoordeling van een aanvraag voor een periodieke uitkering en/of bedrijfskrediet naar gekeken.

Op dit moment zijn steeds meer mensen geïnteresseerd in gokken. Daarom is het zo moeilijk om iemand te verrassen met simpele spellen zonder bonussen en prijzen in een casino. Feit is dat de vele gokkers uit de verschillende landen hunkeren naar freebie. Natuurlijk heeft elke speler zijn favorieten onder de spellen, maar dit betekent niet dat ze niet klaar zijn om elke keer iets nieuws te proberen. Dus ik kan het niet helpen, maar ik kan je een van de meest populaire websites op internet aanbevelen - lighting pokies. Je kunt kiezen hoe je speelt: laptop of smartphone, beide zijn acceptabel. Het stijlvolle, levendige en originele ontwerp speelt een niet minder belangrijke rol op de site. Vergeet niet deze site te vergelijken met uw persoonlijke vragen en wensen. U bias p baas more than uw financiethe position! Speel free spins no deposit uk 2021 en laat je dromen uitkomen!
Wilt u in aanmerking komen voor een 1e beoordeling of uw uitkering verlengen? Bel 14 040 of stuur een e-mail aan   

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?

Let op! Vanaf 6 april 2020: 

Inwonersplein (Stadhuis)
Stadhuisplein 1
5611 EM Eindhoven

Contact

Telefoon: 14 040
(ma-vrij tussen 8.30 en 12.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo