ZLF-LogoCMYK-300dpi

De Eindhovense Zaak

Team van de Eindhovense Zaak

Het team bestaat uit:

Jeroen.jpg
Jeroen Biemans is student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, hij studeert fiscaal recht en economie. Als coördinator gaat hij bij de Eindhovense Zaak aan de slag. In 2009 heeft hij al stage afgerond bij de gemeente Eindhoven, afdeling Juridische Zaken. Verder heeft hij bij Rijkswaterstaat en Fontys Hogescholen stages voltooid. De afgelopen tweeëneenhalf jaar is hij bestuurslid geweest van de studievereniging Young Financials. Zijn minor ondernemerschap is een mooie aanvulling op zijn studie voor de werkzaamheden die hij voor de Eindhovense Zaak gaat verrichten.

Lorenzo.jpg
Lorenzo van de Laar studeert Fiscaal Recht en Economie aan de Fontys Hogescholen te Eindhoven. Bij de Eindhovense Zaak gaat hij als junior adviseur aan de slag. Naast de studie is hij zowel binnen als buiten actief bezig. Door het gedeelde eerste jaar met bedrijfseconomie en accountancy heeft hij al enige achtergrond in het financiële deel van bedrijven, dit maakte de keuze voor deze stage makkelijker. Door het deelnemen aan deze stage hoopt hij ondernemers te kunnen helpen bij het succesvol doorstarten van een onderneming, dan wel het goed afsluiten van een bedrijf. Daarnaast hoopt Lorenzo werkervaring op te doen en contacten te leggen die hem vooruithelpen tijdens de rest van zijn studie en zijn verdere loopbaan. 

Mark.jpg
Mark Böhmer is student aan de Fontys Hogeschool te Eindhoven, hij studeert bedrijfseconomie/accountancy. Bij De Eindhovense Zaak gaat hij als junior adviseur praktijkervaring opdoen en hoopt hij zijn netwerk uit te breiden zodat hij meer voorbereid op de arbeidsmarkt komt. Het meehelpen opstarten van de Eindhovense Zaak biedt Mark veel mogelijkheden om in verschillende gebieden van het bedrijfsleven een kijkje te nemen. Doordat de Eindhovense Zaak met een selecte groep begint gaat hij verschillende taken uitvoeren. De Eindhovense Zaak bestaat uit meerdere organisaties die samenwerken, dit geeft hem de kans om te leren vanuit verschillende invalshoeken en gedachtegangen.

hans.jpg
Als leerling gereedschapsmaker is Hans begonnen op de Philips Bedrijfsschool en na meerder studies afgestudeerd als bedrijfskundige. Na een loopbaan bij diverse organisaties is hij 1994 zelfstandig geworden als interim manager. In die rol heeft hij met name leiding gegeven aan industriële (familie) bedrijven, waarbij het ontwikkelen en uitvoeren van verbeter processen centraal stonden. Met zijn praktische en ondernemende houding is Hans in staat om ondernemers te ondersteunen bij het verbeteren van hun organisatie.

Rob Vliek 2.jpg
Rob Vliek is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Rob is directeur/aandeelhouder geweest van een aantal bedrijven in de technologie sector waaronder de laserindustrie, imaging en de medische industrie. Zijn expertise is vooral op het gebied van sales/marketing, general management, international business development en veranderprocessen.


Piet Berkhout.JPG
Piet Berkhout is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Zijn achtergrond is senior management van R&D, (wereldwijde) operations en supply chain in de high-tech electronica industrie. Hij heeft uitgebreide ervaring in het toepassen van nieuwe technologieën om nieuwe producten en oplossingen te creëren. Hij heeft winstgevende activiteiten ontwikkeld gebaseerd op deze producten en oplossingen. Voorbeelden hiervan zijn CD, CD-ROM, CCD cameras, MPEG2 profesionele video, digitale Set Top Boxes en professionele visualisatie. 

Martin van Schijndel.jpg
Martin van Schijndel is adviseur bij het Ondernemersklankbord. Hij heeft een Rabobank achtergrond  en is daar altijd actief geweest met bedrijven. In een aantal functies van hoofd bedrijven bij de Rabobank ‘s Hertogenbosch tot  algemeen directeur bij een drietal lokale banken. Tevens is hij bekend met venture capital en  is hij een aantal jaren verantwoordelijk geweest voor het emissiebedrijf van Rabobank International. Bij Rabobank Nederland is hij verantwoordelijk geweest voor de marktstrategie bedrijven en de daarbij passende produktvoering voor de lokale banken.

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?
(Het afgeven van stukken is alleen bij Mercado mogelijk!)

Mercado
Smalle Haven 109 
5611 EH Eindhoven

Kennispoort (Kamer van Koophandel)
J.F. Kennedylaan
25612 AB Eindhoven
Alleen op afspraak

Contact

Telefoon: 040 238 5262
(ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo