ZLF-LogoCMYK-300dpi

Hulp voor ondernemende 45-plussers zonder werk
Ben jij een 45-plusser zonder werk? Dan heb je vast ervaren hoe lastig het is om een baan te vinden. Denk je er wel eens aan om je eigen bedrijf te starten? Maar weet je niet waar te beginnen? Of onderneem je liever niet alleen? 
Dan is een van de programma’s rondom ondernemerschap voor 45-plussers of 50-plussers een goede oplossing voor jou! De gemeente Eindhoven legt zich namelijk niet neer bij de situatie van werkloze 45-plussers. Samen met partners als Qredits, Fontys en Summa College wil de gemeente 45-plussers helpen het heft in eigen handen te nemen met de volgende mogelijkheden:

Samen ondernemen
Speciaal voor 50-plussers is er een intensief programma van een jaar, waarbij je kennismaakt met de nieuwste methodieken om een business-idee te ontwikkelen en een eigen onderneming te starten. Je doet dit samen met gelijkgestemden in een startup van 50-plussers. Je vult elkaar aan en ondersteunt elkaar. En dat geeft energie! En zo kun je onderzoeken of ondernemen bij jou past.

Eigen Baas Avondschool
Liever sneller en concreter aan de slag? Tijdens deze avondschool van Qredits werk je 10 weken in een groep aan het schrijven van je businessplan onder begeleiding van docenten en ervaren ondernemers.

Coaching bij opstellen ondernemersplan 
Heb je een bijstandsuitkering en al een concreet idee voor je eigen onderneming? Dan kun je overdag in een groep van 12 startende ondernemers deelnemen aan zes wekelijkse coaching-sessies van het Zelfstandigenloket Eindhoven in samenwerking met Performance College. Je werkt verder aan je ondernemersplan en wisselt onderling en met experts ervaringen uit.

Informatiebijeenkomst
Ben je enthousiast en zie je dit als een kans? Mooi! Kom dan naar de informatiebijeenkomst Ondernemen met John de Wolf   (ambassadeur en boegbeeld voor werkzoekende vijftigplussers) op donderdag 9 november van 13.30 tot 16.00 uur in het Videolab op StrijpS. Onderzoek de mogelijkheden en wat het best bij jou past. Meld je dus snel aan voor de informatiebijeenkomst via .
Wilt u in aanmerking komen voor een 1e beoordeling? Vul dan het intakeformulier in.  

Adres

Heeft u een afspraak of wilt u iets afgeven bij het Zelfstandigenloket Eindhoven?
(Het afgeven van stukken is alleen bij Mercado mogelijk!)

Mercado
Smalle Haven 109 
5611 EH Eindhoven

Kennispoort (Kamer van Koophandel)
J.F. Kennedylaan
25612 AB Eindhoven
Alleen op afspraak

Contact

Telefoon: 040 238 5262
(ma-vrij tussen 8.30 en 17.00 uur)

E-mail:  

fb logolink logotwitter logo